top of page


 Een beetje aarzelend in het begin, want Mantra zingen is niet iets wat je zomaar even doet…

Maar als je eenmaal besloten hebt om over je eigen drempel heen te stappen voor een avond van meditatie en mantra, dan voelt het welkom in de sfeervolle ruimte als een warm bad.

De meditatie, geleid door Agnès en haar uitleg over de betekenis van de woorden die we gaan zingen brengen je langzaam maar zeker in de juiste sfeer.

Daarna blijkt het zingen en herhalen van die woorden op een mooie melodie, energie, ruimte en rust te geven.

Een cadeautje voor je ziel…. 


Renee M


Afgelopen jaar heb ik individueel reiki 2 bij Agnès gedaan, wat naast de meer standaard dingen was afgestemd op mijn vragen en behoefte. Agnès leeft reiki en deelt dit, naast haar brede ervaringen in wie ze is en het pad dat ze heeft gelopen. Ze is voelbaar toegankelijk voor vragen en geeft in haar antwoorden richting en vertrouwen. Reiki biedt me een verrijking in mijn leven en de mogelijkheid mijn dierbaren te ondersteunen, en Agnès is een vertrouwde begeleider op dat pad.

Susan

 

Mocht je ooit behoefte hebben aan een behandeling zou ik je aanraden om eens over een reiki behandeling na te denken.

Mijn ervaringen met reiki zijn dat het bijzonder goed kan helpen bij emotionele problemen en blokkades en bij fysieke klachten.

Reiki geeft energie aan het lichaam en geest en helpt zo om deze klachten te verminderen of zelfs te doen verdwijnen.

Zelf vond ik het naast de enorme dosis ontspanning echt een verrijking.

Gesprek erna was ook heel bijzonder mooi en liefdevol.

Ervaring die ik altijd zal koesteren.


H.

 

 ‘Agnès is a great teacher in general and a great teacher in anything Reiki! She taught me Reiki 1. We had so much fun, good laughs and serious work done in these two days... I can recommend this Wise Woman highly for anyone who would want to be taught by her.’

Karin

bottom of page